1:a Mars

Det betyder väl att våren ska vara här? :) Kanske inte riktigt än men jag hoppas att den är på god väg det har ju i alla fall varit plus grader och snön ha börjat smälta :D Men dom säger ju att det ska bli kallare igen så det kanske inte varar så länge..

Den här helgen har jag varit ledig fredag, lördag och söndag, hur skönt som hellst :D I fredags var Emelie också ledig så vi spenderade dagen med att fika och umgås med Elin och Wilgot :) Det var mys :)
I lördags var danne ute i skogen hela dagen så jag var hemma hos mina föräldrar och mest gjorde ingenting, himla skönt det också ibland. På kvällen när danne kom hem så åt vi rådjurs fläskfile och nån god cremefraiche sås med potatis till :) den var en aning stark bara för det var så mycket chili i men annars var det jätte gott :)

Eftersom det var så fint väder igår så ville jag åka antingen till Ikea i Linköping eller i Kalmar och eftersom vi inte har varit på Ikea i Kalmar så åkte vi dit. Men nästa gång får det bli Linköping som vanligt tror jag. Ikea var jätte bra men affärerna runt omkring lockade inte ett dugg, elgiganten, rusta, citygross och några till tråkiga affärer, så vi åkte till giffaren köpcenter i stället men det var ju lika värdelöst det :S Det var flera år sedan vi var i Kalmar sist så vi hade inte så stor koll på vilka affärer som låg vart, men vi bestämde oss i alla fall för att åka till Baronen köpcenter, men där stängde alla affärer kl 16, så dom hade precis stängt när vi kom dit. Är riktigt besviken på Kalmar måste jag säga så nästa gång blir det helt klart Linköping som gäller :D Heheh just det ja, eftersom vi endå var i Kalmar så tyckte Danne att vi skulle åka över till Öland en sväng så det gjorde vi :P och sen åkte vi hem :) Trevlig dag endå fast det blev inte så mycket shoppande, köpte bara några tavellister och ramar och några fler korgar till våra garderober.


RSS 2.0