Oh Happy Day..

Oh happy day.. oh happy daaay, oh happy day...... :P

Ja måste säga att jag känner mig ganska nöjd med min tillvaro just nu :)
Jag har en underbar pojkvän :)  underbara vänner :) ja känner att äntligen kan man börja hoppas lite smått på o få en fast tjänst, inte än men ja ser nog ljuset där framme tror jag ;) Tills dess verkar det iaf lösa sig med jobb varje månad :) o jag känner att jag verkligen har kommit igång med träningen som e skit kul :) de tråkigaste e att man måste låta musklerna vila i mellan :P Och jag har lite drömmar som jag hoppas inte är så långt bort :) Så just nu är jag hellt nöjd faktiskt =)

Igår var jag o Emelie o shoppade "lite" jag köpte b.la. 3 par jeans o en kjol.. jag som behövde tröjor :P Men hon i kassan på Vero Moda sa faktiskt att det kommer vara en jeans vår o jeans sommar i år så jag är helt nöjd med mina 3 par jeans ;) Emelie hade som vanligt svårt att bestämma sig därför kom vi inte längre än till Vero Moda innan stan stängde :P Men tur var väl det annars hade vi säkert gjort av med ännu mera pengar :P När jag kom hem frågade Danne om jag hade handlat upp hela stan..  :P Men det är inte så ofta jag går på stan numera så ja tycker att det gör inget om de blir lite mkt nån gång ibland :P

I morse var jag o tränade kl kvart över 8 ja tänkte att det inte skulle vara så mkt folk då.. ja trodde fel :P det var fullt med folk.. Men de gjorde inte så mkt.. skönt som attan var det iaf jag jobbar hela helgen så nästa gång får bli på måndag :)


Jobbar 14-20.30 idag // Ciao

Förlängt!

Idag har jag fått reda på att jag får vara kvar på korallen i en månad till =) Det har tydligen varit dåligt med vikariat nu så dom sa igår på bemmaningen att jag skulle ställa in mig på att jag troligtvis får gå på timmar o inte får något vikariat i mars.. Men idag ringde dom och det hade löst sig med viken så jag får vara kvar =) Fast jag får gå på en annan rad så nu går jag 85% ist för 75%  så det känns skönt =) Jag jobbar andra helger nu men det är fortfarande var 3:e :) bara att det blir varannan nu första gången eftersom jag byter rad på måndag..

Nu tänkte jag att jag ska göra ungstekt falukorv o potatismos o äta innan jag ska gå på stan med emelie =)

Helgen!

Det var länge sen jag skrev någonting nu.. kan vara för att jag inte har sagt till nån att jag har en blogg, så att ingen skulle läsa endå :P Jag har skrivit lite förr men det är så gammalt så det har jag tagit bort, för att göra ett nytt försök :)

Så vad har jag gjort i helgen?? Jag har varit ledig fredag, lördag o söndag o det har varit hur skönt som hellst =) I fredags på dagen gjorde jag inte så mkt ja åkte hem till mina föräldrar en sväng o var där tills danne kom hem.. Sen på kvällen ringde Erika så vi åkte till henne o umgicks med henne o hennes nya pojkvän, det var riktigt kul :) Vi spelade twister o ja o Erika dansade ganska mkt bugg :P haha skit kul :D

                                  
Lördag: Åkte hem till mina föräldrar när dom rensade hemma för att passa på o titta lite på kort :) Sen blev det så att jag o danne åt där så tittade vi på Patrik 1,5 :) På kvällen skulle ja o Emelie K gått ut men de blev inte så vi tyckte att de var för kallt :P så det får bli en annan helg ist :)

Söndag: Jag o Emelie K började dagen med en långpromenad i snöovädret :Pvi var ute i 1,5 timme iaf :) Sen skjutsade jag hem henne o började städa lite hemma tills mina föräldrar skulle komma på fika o titta in lägenheten, det har ju inte blivit av tidigare.. På kvällen spelade vi bingo lotto med Thess o Jonas som vanligt numera på söndagskvällar ;) Men den här gången vann inte Tur Thess ;)

Helgen har vatt bra iaf =) synd bara att den går så fort.. i morrn e de jobb som gäller..

RSS 2.0