Födelsedag & Förlovning <3

Lördagen 19/9-09 fyllde jag 22 år och jag och danne förlovade oss :)

Kan inte tänka mig att dagen kunde ha vatt mycket bättre :) Jag jobbade iofs men då kunde ju danne överraska mig så de gör inget :)

Först jobbade jag 7-14 och när jag kom hem hade danne köpt fina rosor till mig och vi tog på ringarna <3
Sen kom dannes mamma, frida, robin och matilda med blommor och grattade till förlovningen :)
Sen gick vi ut och åt :) och vädret var hur fint som hellst.. det var skit mysigt :)
Efter det var jag tvungen att åka tillbaka till jobbet.. men när jag slutade på kvällen så hade danne fixat med lite mat och efterrätt :) Hela dagen var iaf jätte mysig :)

Tack alla för alla fina gratulationer :D


Jag kommer lägga ut lite bilder senare :)

Såg också att min bb-kompis som också fyllde år i lördagas och hans tjej förlovade sig då också :P
Grattis Mårten och Emelie ;)

Härliga September

Jag älskar verkligen dom här sköna September dagarna som är nu när solen skiner :) bättre än Maj och Juni tror jag.. det är så kalla vindar på våren :S

Igår var Dannes mamma och lillasyster hos oss för att fira mig. mycket trevligt :)

Usch ja är så seg nu jag har vatt ledig för mycket den senaste veckan sen i torsdags förra veckan har jag jobbat 2 dagar måndag 16-20.30 och tisdag 7-13 :P Ja klagar iofs inte den veckan är skön men när man inte har nått speciellt att göra så blir man ju helt förslappad.. Så de skadar nog inte att jobba i 3 dagar nu  :)

Haha ja är så seg så jag vet inte ens vad jag ska skriva om :P
Ser fram emot i morgon iaf :)

Ne nu ska jag gå och laga lite mat innan jag ska cykla iväg till jobbet..

Torsdag

Idag är det visst torsdag sägs det :p Jag har jobbat till kl 12.30 och nu är jag ledig tills på måndag kl 16 :) sånna helger gillar jag.. I helgen har jag tänkt att ta det lungt och packa, min familj kommer hem till oss i morrn för att fira mig så jag får komma på nått gott som jag ska bjuda dom på :P Ikväll skulle vi behöva åka hem till svärmor för att se om hon har tagit hem lite fler flyttkartonger det börjar ju faktiskt närma sig nu :)
Jag längtar verkligen jag tror att det kommer bli kanon bra i nya lägenheten :) och igår fick jag reda på att det är helt klart att Elin och Matte ska flytta in i lägenheten under oss det tycker jag är kul :)
Jag tycker att det ska bli skönt att flytta ifrån den här lägenhetn och den här trappen..

Igår blev jag seriöst livrädd... Jag hade tvättstugan från kl 8 så jag låste dörren och gick ner med tvätten, satte på 2 maskiner och gick upp igen, när jag kom upp och satte i nyckeln i låset så var det öppet.. De kändes lite lustigt för jag låser alltid så ja trode inte att jag hade glömt att låsa, men det hade jag väl då tänkte jag, men när jag går in så strå det en kärring rent ut sagt i hallen och bara står där.. ja blev riktigt rädd och hon såg de på mig :P Men hon sa att dom var och skulle besiktiga lägenheten och att vi hade fått en lapp om det veckan innan, när hon sa det kom jag på det men de hade inte ja tänkt på.. Jag hatar att ha folk hemma som går och kollar minsta grej in i minsta detalj, när gubben som var med stod inne på toan frågade han om det var den enda toaletten i lägenheten.. - vad tror du hade jag lust att svara honom, i en 2:a? vart skulle den vara? ja tyckte inte om kärringen och gubben ja tyckte dom var riktigt otrevliga, han ville nästan påstå att vi hade diskmaskin också fast att vi aldrig har haft det bara för att det var utsågat eller nått för det och om man har det så måste man ha nån blandare och vad han bubblade om.. Men han fick ge sig och skylla på dom som bodde här innan, och det har ju jag inte en aning om.... Det var i alla fall skönt när dom gick och då kände ja ännu mer hur skönt det ska bli att flytta :)

Skönt

Det verkar som att det börjar lösa sig riktigt bra med lägenheten och allt, det har hört av sig ganska många som har velat titta på våran lägenhet, så i måndags kom en och tittade och i igår var en till och tittade och hon var verkligen intresserad och det bästa av allt är att hon kan flytta in när som hellst, så vi bestämde ganska snabbt att hon ska få köpa lägenheten vi har ju inte så mycket tid på oss så vi bryr oss inte om att ta hit flera som ska titta, vi hade inte bestämt med nån mer, det var 2 som drog sig ur samma dag dom skulle komma och 1 som ringde igår kväll när vi precis hade bestämt med den här tjejen. Vi har ju inte skrivit några papper eller så än så helt 100 kan man ju inte vara, men hon verkade seriös och några år äldre än oss så jag hoppas att de inte ska vara några problem :) Så nu kommer vi slippa dubbla hyror de känns skönt :)

För övrigt så är det att packa som gäller jag försöker packa så mycket som möjligt dom dagarna jag är ledig när danne inte e hemma :P De är skönast så :P
I helgen har vi pratat om att kanske åka och titta lite på möbler :)
Nästa helg kommer mina föräldrar och ska fira mig för helgen efter när jag fyller år så jobbar jag hela helgen och sen är det bara 1 helg kvar innan vi flyttar.. Det går fort nu :)

RSS 2.0