Pepparkakor





Nu har vi inahandlat årets första pepparkaksburk :) Så nu ska ja börja mitt pepparkaks ätande ;) Hihi ne då så mycket pepparkakor brukar ja nog inte äta.. kanske skulle räkna hur många burkar det blir innan jul för skoj skull. Det här är nr 1 i alla fall. :)
Tyvär så märkte jag igår att jag inte kan äta pepparkakor som jag brukar :( Jag älskar att hälla upp ett stort glas med mjölk och sedan doppa dom i mjölken så blir dom så perfekt mjuka och goda :) Men jag har blivit allergisk mot mjölk :( Så det går inte längre.. Jag har märkt en längre tid att jag inte kan dricka ett glas med mjölk för jag får jätte ont i magen så att jag knappt kan röra mig. Ibland kan jag inte ens äta potatismos eller stuvade makaroner som det är mjölk i.. Men jag tänkte att det kan ju inte vara så farligt att bara doppa pepparkakorna men det gick inte :(

För att skriva om nånting annat så vet jag att jag är jätte dålig på att lägga upp bilder men det har vatt mycket med flytten och så, men nu har jag hittat min kamera sladd till datorn så jag ska försöka att se till att ta några bilder nu fram över :)

Igår hade tapeterna kommit som vi hade beställt och vi köpte golv till sovrummet så idag ska vi börja plocka ut allt därifrån så att vi kan börja :) Jag tror att det blir kanon fint. Om nån vill se så kan jag försöka att komma ihåg att ta före och efter bilder.

Hej så länge..

Bra med söndagar!

Visst är det bra att det finns Söndagar! Det tycker i alla fall jag, och dessutom att det finns i alla fall 1 söndag om året då man får sova 1 timma längre :) Inte för att jag kan sova länge för det men det känns som att man hinner med mer just den söndagen.. Igår var jag och danne och beställde tapeter till sovrummet och köpte en tvättmaskin, när vi kom hem rensade vi allt som vi hade kvar att rensa så nu är det inga tråkiga kartonger kvar som står i vägen.. Det vart jätte fint och jag har satt ut lampor och ljus lite överallt så det blir så mysigt på kvällarna :)

Tapeterna till sovrummet skulle komma på tisdag. vi ska beställa golv också men det tråkigaste med söndagar e ju att allt inte har öppet och eftersom jag jobbar 14-20.30 idag så får vi ta det i morgon.. Så fort vi får hem grejerna ska vi börja att göra fint :) efter sovrummet blir det vardagsrummet och när det är klart kan jag äntligen köpa mitt matsalsbord och vi kan sätta fast vitrinskåpet i väggen så att jag kan sätta in grejerna som ska vara där :) Sen blir det nog att vi tar hallen och den längtar jag nog mest efter att den ska bli klar för vi ska köpa en garderob med skjutdörrar så att vi kan hänga in alla jackor och sånt vi inte använder just nu, sånt tar ju sån plats annars.. Sist blir köket och det andra rummet, men de rummet får nog vänta ett tag det är ju ingen panik, inte med nått av rummen iofs för alla är målade så fint i nån vit creme aktig färg men det känns lite små tråkigt att ha så överallt :P 

Det är i alla fall så som vi har tänkt oss :)

My cinderella story scene?

I hate it when a guy doesn't get the door
Even though I told him yesterday and the day before
I hate it when a guy doesn't get the tab
And I have to pull my money out and that looks bad (Yeah)

Where are the hopes, where are the dreams
My Cinderella story scene
When do you think they'll finally see


That you're not not not gonna get any better
You won't won't won't you won't get rid of me never
Like it or not even though she's a lot like me
We're not the same

And yeah yeah yeah I'm a lot to handle
You don't know trouble but I'm a hell of a scandal
Me, I'm a scene I'm a drama queen
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen


Alright, alright yeah

I hate it when a guy doesn't understand
Why a certain time of month I don't want to hold his hand
I hate it when they go out and we stay in
And they come home smelling like their ex-girlfriend

But I found my hopes I found my dreams
My Cinderella story scene
Now everybody's gonna see


That you're not not not gonna get any better
You won't won't won't you won't get rid of me never
Like it or not even though she's a lot like me
We're not the same

And yeah yeah yeah I'm a lot to handle
You don't know trouble but I'm a hell of a scandal
Me, I'm a scene I'm a drama queen
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen


helg

Nu tar jag helg igen :P Känns skönt att vara ledig fredag lördag o söndag 3 gånger på 6 veckor :) I helgen ska jag träffa Emelie det var ett tag sen nu :( Men på lördag ska vi träffas. Sen har jag inte tänkt så mycket på vad jag ska göra dom andra dagarna.. snart är det i alla fall november och det kommer väl bara svischa förbi så är det jul och nyår.. I januari ska vi i alla fall åka upp till sälen för att åka lite skidor så det ser jag fram emot :) Det var ett tag sen nu så det ska bli skoj :) Men det är ju ett tag kvar än så länge. I november känns det som att jag har fullbokat, inte riktigt men jag har nog nått inplanerat nästan varje vecka. Den 7:e november ska Sara ha sex party som jag tror att jag ska gå på :) den 10:e till 11:e ska vi åka till vimmerby med jobbet och sova på hotell ronja vi ska gå igenom några grejer så då tyckte chefen att vi skulle vara där och äta lite mat och va i spa avdelning o ha lite trevligt :) så de lir nog kul. Sen den 27:e ska mamma och jag åka till Ullared, det var 6 år sedan jag var där så de känns som att det är på tiden nu :) Det hinner säkert bli en eller ett par vändor till Linköping också för att inhandla lite mera möbler och saker till hemmet. Vi har i alla fal börjat titta på tapeter och golv nu så vi ska bara bestämma oss för vad vill ha så ska vi sätta igång med det också :)

Nu är det bäst att börja med maten strax :) Idag blir det teriyaki biff och ris :)

Jobba Jobba Jobba..

Igår blev jag glad när jag pratade med min chef om hur det blir efter sista oktober då mitt vik går ut, men han sa att jag har till 20 december så det känns jätte skönt :) Slipper jag gå och vänta på att få reda om jag får vara kvar eller inte. Jag trivs jätte bra på mitt jobb och jag älskar mitt schema :) Så de kan  ju nästan inte bli bättre :) Nu har jag även jobbat klart min "jobbiga" vecka som bestod av onsdag och torsdag :P
Som sagt jag älskar mitt schema..

Igår efter jobbet åkte jag och danne till Linköping för att handla lite nya möbler, Det känns roligt att handla nytt när man har flyttat :) Den här gången blev det en byrå ett vitrinskåp och ett skoskåp och lite annat smått och gott :) Men det får bli en sväng till Linköping igen snart för vi fick inte plats med allt vi ville handla den här gången :P
Nu ska jag i alla fall börja lägga i mina kläder i den nya fina byrån :) så ska jag sätta ihop skoskåpet, det är vad jag kommer ägna mig åt ikväll hade jag tänkt :)

Måste ju även skryta lite och berätta vilken fin frukost min lillasyster fick på sängen när hon fyllde år :P Jag gick upp och gjorde pannkakor till henne när hon sov ;) och en smörgås och ett stort glas med Oboý, Det var väldigt uppskattat :)

See you later

Syster Yster

Igår kväll när jag hade slutat jobbet åkte jag och hämtade min lillasyster för att hon skulle sova hos mig inatt :) Danne jagar så då ställer syrran upp :P Vi kollade på film och åt plommon :P alltid lika trevligt att ha syrran på besök, så jag fick gå upp med henne i morse och äta frukost innan hon skulle till skolan :) Sen på förmiddagen ringde jag min kusin och vi tog en prommenad i höstrusket :P
Jag har även hunnit med en sväng på stan och köpt ett par skor :D
Lite senare kommer sofie tillbaka och ska sova här en natt till och eftersom hon fyller år i morgon har jag lovat att hon ska få frukost på sängen..

Lördag

Tiden springer iväg som vanligt men idag är det iaf Lördag och jag jobbar :)
Det var ju ett tag sen jag skrev nu men vi har ju hållt på o flyttat så jag har varken haft tid lust eller ork att ängna särskilt mycket tid åt datorn.. Vi börjar få ordning i våran lägenhet nu :) Nästan allt är uppackat men det får ta lite tid när man jobbar så mycket som man gör :p 6 dagar den här veckan :/ Men snart är den slut och nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar :) Danne är ledig hela nästa vecka för han ska åka och jaga så min snälla syster ska komma och sova hos mig då :P Slipper ja sitta själv + att hon får närmare till skolan :P Men danne kommer hem på tisdag så på onsdag ska vi åka en sväng till Ikea de ser jag verkligen fram emot :D nu när vi har flyttat in så man köpa lite grejer som fattas :) Och jag måste säga att vi trivs jätte bra i våran lägenhet och grannarna verkar jätte trevliga :) skönt att bo i en trapp där det inte bor så många :) Och nästa månad flyttar ju Elin och Matte in i lägenheten under oss :)

Det var lite uppdatering iaf :) nu ska vi strax åka bort till mina föräldrar och äta lite innan jag börjar jobba igen.. See you later.......

RSS 2.0